Talvi näkyy ja tuntuu hiuksissa !

Tällä hetkellä huoneilman kuivuus ja ulkoilman rasitukset näkyvät hiuksissa sähköisyytenä ja hiuspohjan kuivuutena. Ilman kosteus huoneessa saattaa olla vain 20%. Kosteutta hiuspohjaan ja hiuksille täytyy siis tuoda ulkoapäin. Nyt viimeistään kaikki hiusnaamiot , seerumit ja tehohoidot täytyy ottaa avuksi.   Näitä käyttämällä saat myös hiusvärisi ja tukikäsittelyt säilymään paremmin.

Framesilta on loistava Morphosis sarja kaikkiin hiuspohjan ongelmiin ja seerumit hiusten lähtöön. Sarjassa on myös paljon puhuttu öljy-sarja vahvoille ja karkeille (luonnonkihara) hiuksille, viemään pörröisyyttä ja auttamaan hallittavuutta.

Liikkeeseen tuli myös Tigin Catwalk sarja kivaan tarjoushintaan sh+h yhteishintaan 25€. Burenetet saivat nyt myös ihan omansa. Vielä on mastepiece lakkoja vain 13 €

Tervetuloa myös edelleen suosittuun Biolage hemmotteluun 25€, tai täydentämään kotivarastoja hyvillä naamioilla ja seerumeilla. Näin varmistat hyväkuntoiset,kiiltävät hiukset, kun ”pipokausi” loppuu. Kevättä odotellessa !

Artikkelin kirjoittaja